Surse din cadrul Consiliului Local Târgu-Neamț susțin că Vasile Timișescu și Romeo Roman, lideri PNL ai organizației locale, dar și consilieri locali ar avea intenția să-și dea demisia din partid, pentru a se declara independenți. Cu siguranță aceste posibile dezertări din cadrul PNL Târgu-Neamț vin și pe fondul noii ordonanțe a vicepremierului Dragnea care a facilitat migrația politică spre partidele aflate la putere sau partidele satelit ale PSD, cum ar fi și noul partid a lui Călin Popescu Tăriceanu. Cert este că mai există, cel puțin în cazul lui Romeo Roman, și presiunea păstrării scaunului de inspector școlar care ține foarte mult de ”adeverința” de bună purtare de la partid. Contactați telefonic, cei doi liberali nu au confirmat trecerea ca independenți, dar nici nu au infirmat categoric.

tg romeo roman

Romeo Roman, a negat că și-ar fi dat demisia din PNL, însă a adăugat că atunci când o va face va anunța public în legislativul târgnemțean, evident după o discuție cu șeful pe linie de partid, nimeni altul decât președintele PNL Târgu-Neamț, viceprimarul Traian Humulescu: „Când voi face acest lucru cu siguranță voi anunța public într-o ședință de Consiliu Local. Nu m-am gândit sincer la o demisie din PNL, pentru că astfel de lucruri vin după o analiză serioasă. Oricum, dacă voi considera să plec, voi anunța și după o discuție cu dl. preș. Traian Humulescu”.

tg timisescu dreapta

Vasile Timișescu a fost și mai sec în declarații: „Nu plec nicăieri, deocamdată. Mai aștept să văd ce se mai întâmplă”.

Contactat telefonic, Traian Humulescu, șeful PNL Târgu-Neamț, a deconspirat intențiile celor doi colegi de partid, recunoscând că a auzit și el la rândul lui zvonul: „Nu am nicio dată certă cu privire la această situație. Cel puțin, oficial. Vom vedea cu siguranță într-o viitoare ședință de partid cum stau lucrurile. Am auzit doar că dl. Timișescu va trece la PLR, la organizația locală condusă de băiatului răposatului Andoni (n.r. – Dragoș Andoni este fiul lui Neculai Andoni)”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentAlegeri de 2,86 milioane de lei grei în Neamț
Articolul următorSoluţia şefului ATOP pentru infracţiunile stradale:

1 COMENTARIU

Comments are closed.