pietricica turism
heidelbergcement

Individul în vârstă de 40 de ani, din Stăniţa, care a fost reţinut în ziua de 7 februarie, pentru că-și bătea concubina şi pe cei doi copii ai acesteia, a primit mandat de arestare.
“Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 3495/P/2018 şi, în consecinţă: dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 8 februarie 2019 şi până la data de 9 martie 2019, a inculpatului Antonescu Marian-Florin, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor concurente de violenţă în familie în formă continuată, asupra persoanei vătămate Calancea Mihai-Octavian, violenţă în familie în formă continuată asupra persoanei vătămate Calancea Andrei-Ionuţ, lipsire de libertate în mod ilegal în formă continuată asupra persoanei vătămate Calancea Mihai-Octavian, lipsire de libertate în mod ilegal în formă continuată asupra persoanei vătămate Calancea Andrei-Ionuţ, rele tratamente aplicate minorului, asupra persoanei vătămate Calancea Mihai-Octavian, şi rele tratamente aplicate minorului asupra persoanei vătămate Calancea Andrei-Ionuţ”, a decis Judecătoria Roman.
Marian Florin Antonescu a fost reclamat, în repetate rânduri, de concubina acestuia, care a declarat că atât ea, cât şi cei doi băieţi ai ei, care au 10, respectiv, 12 ani, au fost agresaţi. Pe numele individului erau deja 3 dosare penale în lucru când a apărut o altă reclamaţie, conform căreia, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a făcut un nou scandal şi i-a bătut pe copii.
C.M.

aleho