0:00

Sărbătorind „Ziua Lecturii” la Clubul Copiilor Tg.Neamț, doamna scriitor de carte religioasă pentru copii, Olguța Creangă Caia, ca invitat de onoare a dezvăluit copiilor că: „Dumnezeu, știind că raiul este atât de frumos și înmiresmat, s-a gândit să arunce și pe pământ din florile lui pentru a-l înfrumuseța și a-l înmiresma și pe acesta, întru mai bună viețuire a oamenilor”.

„Ziua Lecturii” la Clubul Copiilor Tg.Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Au fost prezentate cărțile din Colecția „Copilăria Sfinților Creștini” (8 volume), apoi s-au lansat cele două cărți „Copilăria Sfântului Nectarie de la Eghina” și „Copilăria Sfântului Iosif cel Milostiv”, chipuri sfinte de trăire duhovnicească însuflețite și reînviate de către doamna Olguța Creană Caia, a ceea ce este mai nobil în sufletul cuiva: credința. „Ca să scrii despre sfinți, trebuie să-ți audă rugăciunea, să fii numai tu cu ei, apoi să revii în lumea ta”.

„Ziua Lecturii” la Clubul Copiilor Tg.Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Elevii au fost invitați să citească și să ia aminte la cele sfinte care se petrec sub ochii noștri, cât mai simplu și pe neștiute.

Citește! Numai citind mereu, creierul tău va deveni um laborator nesfârșit de idei și imaginație” (Mihai Eminescu), conchide doamna director, prof.Dana Sauciuc.„Ziua Lecturii” la Clubul Copiilor Tg.Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Z.C.

Articolul precedentUnde mergem în weekend: muzică, flori, poezie și teatru
Articolul următorPiatra Neamț. O mașină a intrat într-un spațiu comercial
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.