0:00

Jocuri, concursuri și dansuri, face-painting, modelare de baloane și piesa de teatru „Cei 3 purceluși”, printre activitățile organizate de 1 iunie

De 1 iunie, Shopping City Piatra Neamț devine destinația preferată a copiilor. Cei mici sunt așteptați în centrul comercial cu o serie de activități distractive, printre care jocuri, concursuri și dansuri, sesiuni de face-painting, modelare de baloane, dar și o piesă de teatru de păpuși, special organizată pentru prichindei.

Ziua Copilului se sărbătorește la Shopping City Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncepând cu ora 12, frumoșii ani ai copilăriei se sărbătoresc în pași de dans pe galeria comercială, în zona magazinului Bershka. Astfel, timp de o oră și jumătate, cei mici sunt invitați să descopere frumusețea dansului în cadrul unui spectacol inedit, organizat de clubul Ray’s Dance. Aproximativ 40 de copii vor prezenta dansuri de societate, dansuri moderne sau sportive, atmosfera centrului comercial fiind animată de pași de cha-cha, jive, quick step, vals lent, vals vienez, tango și samba.

Distracția continuă pentru cei mici de la ora 14, în cadrul evenimentului „Călătorie prin copilărie”, organizat de centrul comercial în parteneriat cu actorii Companiei Pelerin.

Ziua Copilului se sărbătorește la Shopping City Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJocuri precum „Capcana Șoricelului”, „Profesorul de dans”, „Statuile vesele”, „Trenulețul prieteniei”, concursuri, dansuri, sesiuni de face-painting și modelare de baloane vor avea loc pe terasa Shopping City Piatra-Neamț, iar printre activități se numără și o piesă de teatru de păpuși, respectiv „Cei 3 purceluși”. Mai mult, cei mici vor avea parte de o varietate de suprize, puse la dispoziție de Pickaboo și MaxFun.

Intrarea la eveniment este gratuită și primii 200 de copii vor primi 1 doner kinder sau 1 meniu doner kinder din partea Dabo Doner.

Toți copiii sunt invitați de ziua lor în centrul comercial Shopping City Piatra-Neamț pentru a lua parte la activitățile organizate în intervalele orare 12:00 – 13:30 și 14:00 – 18:00. Mai multe informații despre evenimentele organizate în centrul comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

Articolul precedentL5 Vulturul-Arsenal 2-1 (1-1) * Siretul Doljeşti atacă locul 2
Articolul următorJoia Verde: hramul Parohiei Romano-Catolice Gherăești
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.