0:00

Ziua comunei Agapia – ediţia I, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Prima ediție a Zilei comunei Agapia a fost un succes. Încă de la ora 13, la Stâna Turistică Agapia, s-au adunat oameni simpli, alături de oficialități județene, cum ar fi prefectul Vlad Angheluță, deputatul Ionel Arsene, senatorul Liviu Bumbu, vicepreședinții CJ, Emilia Arcan și Dan Manoliu, primarul de Târgu-Neamț, Daniel Harpa, primarul de Vânători, Adriana Petrariu, primarul de Timișești, Vasile Mărculeț, aleși locali, profesori, veterani de război, elevi. Manifestările au început cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți din comună. Amfitrionul manifestărilor a fost însuși primarul Neculai Nastasă.

„Vom  acorda diplome de excelență oficialităților care ne-au onorat cu prezența pentru aprecierea sprijinului adus strategiei de dezvoltare a comunei Agapia și pentru implicarea permanentă în soluționarea problemelor comunității locale și aici nu exagerez cu nimic. Am fost susținut permanent pentru proiectele care au fost și sunt în curs de derulare. Vreau să mulțumesc în mod deosebit și Consiliului Județean pentru sprijinul moral și financiar acordat organizării acestei prime ediții a zilelor comunei noastre”, a spus edilul.

Poetul comunei, Gheorghe Simon a primit de la administrația locală titlul de cetățean de onoare, în timp ce pensionarii care au își sărbătoresc nunta de aur, au fost premiați și felicitați de către primar. Manifestările au continuat cu spectacole folclorice oferite de trupe locale și de ansamblul „Floricică de la Munte” din Piatra-Neamț. În tot acest timp, meșterii populari își expuneau operele de artă, în tandem cu festivalul culinar prezentat de membrii Asociației „Valea Ozanei”. Odată cu lăsarea serii, mult așteptatul concert Fuego s-a lăsat cu joc și voie bună. (C.T. STURZU)

Articolul precedentTichetele sociale se dau până pe 1 octombrie
Articolul următor… pe scurt …