1 iunie 2016 01Zilele Orașului Piatra Neamț au debutat, joi, 23 iunie, de la ora 11:00, cu Festivalul de Folclor „Comorile Neamțului”, găzduit de Sala Mare a Consiliului Județean Neamț, festival care se va încheia la ora 21:00.

Tot astăzi, de la ora 17:00, va avea loc deschiderea oficială a ediției 2016 a Zilelor Orașului Piatra Neamț, cu premierea olimpicilor care au obținut rezultate bune la olimpiadele naționale și internaționale, în Curtea Domnească. După premiere este programat spectacolul de percuție „Super Chill”.

Între orele 18:30-19:00, va avea loc vernisajul expoziției de pictură „Arta plastică nemțeană – 2016”, realizată de Uniunea Artiștilor Plastici la Galeriile „Lascăr Vorel”. De la 19:00 la 20:30, iubitorii de teatru au intrarea liberă la piesa „Dar… ce-ați crezut?!”, după Nadejda Pușkina, în limita locurilor disponibile.

Tot de la ora 19:00, credincioșii pietreni pot participa la Slujba Vecerniei și Procesiunea cu Sfintele Moaște din ajunul Sărbătorii Nașterea Sf. Ioan Botezătorul – Sânzienele, la Biserica Sf. Ioan Domnesc. Sărbătorile orașului continuă până duminică, 26 iunie, inclusiv, fiind așteptate să concerteze în centrul municipiului și formațiile Holograf și Carla’s Dreams. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentEURO 2016: Rezultate * Clasamente * Programul optimilor
Articolul următorOamenii de afaceri din Neamț încearcă salvarea fotbalului local
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.