pietricica turism

În perioada 22-25 iunie, în contextul manifestărilor organizate de Zilele orașului Piatra Neamț, peste 80 de polițiști din cadrul Poliției municipiului și 26 de polițiști locali vor acționa pentru menținerea ordinii publice și prevenirea oricăror incidente.

Măsurile de suplimentarea a efectivelor, dispuse de conducerea Poliției municipiului Piatra Neamț, au ca scop și asigurarea intervinței rapide atunci când suntem sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, în dispozitivele de siguranță publică fiind incluși jandarmi și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale-IPJ Neamț”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În această perioadă, vor fi în stradă circa 60 polițiști din cadrul structurii de ordine publică, 14 de poliție rutieră și 8 de investigații criminale. Totodată, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe arterele aglomerate și vor fluidiza traficului rutier în cadrul evenimentelor stradale, respectiv Masa critică și procesiunea religioasă din data de 23 iunie”.

Mâine, 23 iunie, de la ora 17, va fi blocată circulația, pe segmente, pe traseul Teatrul Tineretului – strada Alexandru cel Bun – strada Mihail Sadoveanu – bulevardul Decebal – Casa de Cultură – Muzeul de Istorie – strada Mihai Eminescu – Aleea Tineretului – Ștrand, pentru ca bicicliștii care vor participa la Masa Critică să se deplaseze în siguranță. De asemenea, în cazul procesiunii religioase, ce se va desfășura vineri, între orele 19-20, polițiștii vor asigura fluența traficului pe traseul Teatrul Tineretului – Hotel Ceahlău – strada Orhei – biserica Sfântul Mina – strada Petru Rareș – Hotel Ceahlău – Consiliul Județean.

Tot în acest weekend, polițiștii din cadrul Secției de Poliție rurală Bicaz sunt angrenați în acțiuni pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, cu ocazia desfășurării concursului de alergare montană ”Bate Toaca”. Dirijarea traficului pe DJ 155F, în zona Staţiunii Durău, va fi asigurat de patrulele intercomunale din cadrul Posturilor de Poliţie Ceahlău şi Grinţieş, iar ordinea și liniștea publică pe traseele montane vor fi asigurate de jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montani Durău. (C.M.)

1 COMENTARIU

  1. Zilele orasului, ok, traditia e traditie dar ar fi mai bine sa le fie numarate zilele la conducerea orasului decidentilor ce tin in ploi dupa o iarna in frig a celor ce castiga o paine vanzand o legatura de patrunjel.
    Cand va hotarati alesilor sa dati in folosinta hala noua, ca acusica veniti cu balsamul pt. voturi ??!

Comments are closed.