Zilele comunei Bălțătești: Surprize cu Fuego, Narcotic Sound, Nemuritorii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminică, 28 august vor avea loc Zilele Comunei Bălțătești. După mai mult timp, această manifestare a fost reluată cu sprijinul autorităților locale, la inițiativa primarului Viorel Ursache. Manifestarea cultural-artistică va începe cu un Tedeum, la ora 14:00, pe islazul „Făgețel”, urmată de cuvântul primarului Viorel Ursache și al invitaților. Cuplurile din comună, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, vor fi sărbătoriți și premiați de administrația locală.

Locuitorii comunei se vor delecta pe parcursul manifestării cu programe artistice oferite de formația de dansuri și obiceiuri populare „Miorița” din Bălțătești, „Haiducii” din Mereni (Republica Moldova), de către laureații Festivalului Internațional „Volare” și de către trupa de dans latino „Impact” din Târgu-Neamț. Spre după-amiază, îndrăgitul artist Fuego va susține un miniconcert. Tineretul din comună va putea să-i vadă și să-i asculte pe cei din formația Narcotic Sound, Nemuritorii, Kronos, iar cei mai în vârstă își vor aduce aminte cu nostalgie de tinerețe la melodiile populare interpretate de Oana Crețu, Ionuț Vieru, Manuela Pohoață și Cornelia Ștefan. Manifestarea va mai cuprinde și o reprezentație a Trupei „DIAMONTS” – majorete si a Școlii de Dans Medieval „DOMNITA RUXANDRA”.

Zilele comunei Bălțătești: Surprize cu Fuego, Narcotic Sound, Nemuritorii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDespre această manifestare primarul Viorel Ursache ne-a declarat: „Așa cum am promis în campania electorală locuitorilor comunei, am reușit să organizez, din nou, după o lungă perioadă, Zilele comunei Bălțătești. Am considerat și consider că oamenii din această comună minunată merită măcar o zi pe an să se bucure și să uite de probleme și grijile cotidiene. Am încercat, pe cât posibil, să satisfac toate gusturile muzicale, să aduc artiști atât pentru tineri, cât și pentru cei mai în vârstă. Aștept toată suflarea comunei să participe la această manifestare pe care le-o dedic. Le doresc multă sănătate și putere de muncă”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentIulian Ghercă, la șefia Complexului Muzeal Neamț
Articolul următorNeamț: Patru ”Tinere condeie” apreciate pentru creație literară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.