0:00

Actualizare: Bărbatul are fractură cu deplasare spre măduva spinării lombare și medicii din UPU au decis să fie transferat la Clinica de Neurochirurgie Iași.

Știre inițială: Astăzi, 25 aprilie, la orele amiezii, un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, s-a rănit la cap, după ce a căzut de la etajul al III-lea al unui imobil de pe strada Fermelor. Un echipaj de ambulanță l-a transportat la UPU Piatra Neamț, unde este investigat.

„Pacientul a suferit un traumatism de torace și un traumatism cranio-facial. I s-a efectuat un computer tomograf și urmează să se stabilească diagnosticul exact”, a declarat Victor Marghidan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț.

Știre actualizată. Zidar căzut de la etajul al III-lea în Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBărbatul lucrează ca zidar la firma de construcții ce realizează ansamblul rezidențial din strada Fermelor și a căzut în timp ce lucra la partea de termosistem.

„A fost anunțat acest accident de muncă, este cu incapacitate temporară de muncă, așa încât cercetarea o face angajatorul și ne va comunica la ce concluzie se va ajunge privind cauzele și responsabilii”, a precizat Ioan Popescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Neamț. Bărbatul este angajat cu acte în regulă la firma de construcții. (C.I.)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI Bravo Bodeşti-Victoria Horia 2-1 (1-1) „I-am bătut cu portarul lor!”
Articolul următorBiserici amendate înainte de Paști
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.