Zăpada face primele victime în Neamț: două mașini și o rețea electrică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Piatra Neamț, ninsoarea apoasă şi grea, depusă pe un copac plin de frunze, a făcut deja primele „victime” la Piatra-Neamţ. Două mașini  au fost avariate după ce crengile unui copac de pe strada Gabril Galinescu au cedat şi au căzut peste două maşini ele.

„Echipajul de intervenţie este la faţa locului şi va degaja crengile arborelui, avariile nu sunt foarte importante şi n-a fost rănită nicio persoană”, a declarat ofiţerul de serviciu din cadrul ISU Neamţ.

La Târgu Neamț, tot o creangă ruptă din cauza zăpezii şi căzută peste un conductor electric a provocat un incendiu pe strada Horia, Cloşca şi Crişan din Târgu Neamţ. Cum în apropiere este o casă acoperită cu draniţă, oamenii s-au temut să nu se extindă incendiul şi au sunat la pompieri. Conductorul a fost stins şi urmează ca echipele de intervenţie de la E On să-l înlocuiască, pentru a relua alimentarea cu energie.Până la ora 18,15 nu au fost semnalate alte probleme în judeţ din cauza ninsorii.

 

Articolul precedentLIGA A II-A: FC Braşov – Foresta Suceava 2-1 (2-1) * REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Articolul următorMaximum de puncte pentru Futsal Ceahlăul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.