futsal-ceahlaul-01Băieţii de la Futsal Ceahlăul au obţinut a treia victorie la rând în campionatul Ligii a II-a, respectiv a doua în deplasare. Ultima lor „victimă” a fost echipa Informatica 2 Timişoara pe care au învins-o la limită, cu 3-2, după ce au fost conduşi cu 1-0 şi 2-1.

„Întotdeauna ne dorim să câştigăm toate meciurile. Băieţii s-au pregătit foarte bine, a fost şi o deplasare lungă şi era păcat, că dacă tot am bătut atâta drum, să nu câştigăm. S-au luptat până în ultima secundă şi au învins”, a spus managerul pietrenilor Cristi Vornicu.

Golurile echipei Futsal Ceahlăul au purtat semnătura lui Avram şi a lui Grigoriţă, ultimul punctând de două ori.

„Am ales să ne apărăm mai mult şi să încercăm să dăm goluri pe contraatac şi ne-a ieşit. Am avut puterea de a reveni de fiecare dată când am fost conduşi. Timişorenii au beneficiat şi de serviciile lui Florin Matei, probabil cel mai bun jucător de futsal din ultimii ani, care a evoluat tot meciul. I-au avut şi pe Ivaşcă fostul jucător al Chiajnei şi doi portari buni care sunt rezerve la prima echipă„, a mai adăugat Cristi Vornicu.

Contra bănăţenilor, la Futsal Ceahlăul, echipa de început i-a cuprins pe Postolache-Todiresei, Grigoriţă, Mocanu şi Nistor. Au mai jucat: Dumitru, Avram, Doroftei şi Ichim. Cu un punctaj maxim, pietrenii vor juca, peste două săptămâni, în faţa propriilor suporteri cu Imperial Wet Miercurea Ciuc. (Ana MOISE)

Articolul precedentZăpada face primele victime în Neamț: două mașini și o rețea electrică
Articolul următorLIGA A V-A: CSM Ceahlăul şi Siretul, victorii previzibile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.