futsal-ceahlaul-01Băieţii de la Futsal Ceahlăul au obţinut a treia victorie la rând în campionatul Ligii a II-a, respectiv a doua în deplasare. Ultima lor “victimă” a fost echipa Informatica 2 Timişoara pe care au învins-o la limită, cu 3-2, după ce au fost conduşi cu 1-0 şi 2-1.

“Întotdeauna ne dorim să câştigăm toate meciurile. Băieţii s-au pregătit foarte bine, a fost şi o deplasare lungă şi era păcat, că dacă tot am bătut atâta drum, să nu câştigăm. S-au luptat până în ultima secundă şi au învins”, a spus managerul pietrenilor Cristi Vornicu.

Golurile echipei Futsal Ceahlăul au purtat semnătura lui Avram şi a lui Grigoriţă, ultimul punctând de două ori.

“Am ales să ne apărăm mai mult şi să încercăm să dăm goluri pe contraatac şi ne-a ieşit. Am avut puterea de a reveni de fiecare dată când am fost conduşi. Timişorenii au beneficiat şi de serviciile lui Florin Matei, probabil cel mai bun jucător de futsal din ultimii ani, care a evoluat tot meciul. I-au avut şi pe Ivaşcă fostul jucător al Chiajnei şi doi portari buni care sunt rezerve la prima echipă“, a mai adăugat Cristi Vornicu.

Contra bănăţenilor, la Futsal Ceahlăul, echipa de început i-a cuprins pe Postolache-Todiresei, Grigoriţă, Mocanu şi Nistor. Au mai jucat: Dumitru, Avram, Doroftei şi Ichim. Cu un punctaj maxim, pietrenii vor juca, peste două săptămâni, în faţa propriilor suporteri cu Imperial Wet Miercurea Ciuc. (Ana MOISE)