Zâmbet frumos şi sănătos de la Moş Nicolae pentru copiii din Gârcina, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZâmbet frumos şi sănătos de la Moş Nicolae pentru copiii din Gârcina, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZâmbet frumos şi sănătos de la Moş Nicolae pentru copiii din Gârcina, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ajun de Moş Nicolae, peste 100 de copii de la Şcoala Gimnazială „Episcop Melchisedec Ştefănescu” din Gârcina, au avut parte de o activitate specială, care-i va ajuta, pe viitor, să zâmbească frumos şi sănătos. De fapt, a fost una din acţiunile parte a unui proiect amplu, denumit „Voioşi şi sănătoşi”, coordonat de profesoara Marina Sima şi de învăţătoarea Raluca-Isabela Mircea-Mînzăţanu.

Şi pentru că Moşul trebuia să-i găsească zâmbind, copiii au aflat, tocmai înainte de sosirea lui, ce au de făcut pentru ca dinţii lor să fie curaţi şi frumoşi, cum trebuie să folosească în mod corect pasta şi periuţa şi ce alimente e bine să evite ca să nu-şi provoace carii.

„Activitatea «Igiena orală e o prioritate!” a fost realizată cu sprijinul doamnei doctor Isabela Măriuţa şi a domnişoarei doctor Ana-Maria Adiaconiţei, care au fost ajutate de către doamna asistentă Mihaela Socea”, ne-a declarat învăţătoarea Raluca-Isabela Mircea-Mînzăţanu.

Zâmbet frumos şi sănătos de la Moş Nicolae pentru copiii din Gârcina, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZâmbet frumos şi sănătos de la Moş Nicolae pentru copiii din Gârcina, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La activitate au participat patru grupe de elevi organizaţi în funcţie de vârstă. Materialele prezentate au fost deosebit de interesante şi au captivat participanţii, care au decis să îmbunăţăţească igiena dinţilor, dar şi să corecteze obiceiurile alimentare nesănătoase. Copiii s-au pregătit cu materiale informative, au desenat şi au participat cu încântare la jocurile şi discuţiile propuse de reprezentanţii cabinetului dentar”.

Toţi cei peste 100 de participanţi au primit dulciuri (din cele sănătoase care nu atacă smalţul dinţilor) şi paste şi periuţe de dinţi. Plus asigurarea că pot beneficia oricând de o consultaţie stomatologică gratuită la cabinetul doctoriţei Isabela Măriuţa. (C.M.)

Articolul precedentUnic Piatra Neamţ a încheiat turul pe locul 7
Articolul următorS-a deschis Cinema City la Shopping City Piatra Neamţ! 10 filme chiar din prima săptămână!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.