unic-dinamo-2016Într-un meci transmis în direct de Digi Sport, voleibalistele de la Unic au jucat ieri seară (5 decembrie) în capitală cu CSM București în cadrul ultimei etape a turului Diviziei A1. Gazdele s-au impus cu 3:1 (25:22, 25:17, 18:25, 25:16) și au urcat pe locul al doilea în clasament în vreme ce Unicul a coborât pe locul al șaptelea.

Ne-am fi bucurat dacă am mai fi câștigat măcar un set. Ne-am exprimat destul de bine pe teren, nu am fost chiar o pradă ușoară pentru bucureștence”, a spus antrenoarea secundă a Unicului, Mihaela Voivod.

Setul al treilea a fost câștigat de Unic grație unui șir de 13 servicii perfecte executate de coordonatoarea Irina Andreica.

Eu zic că a fost setul ei. A prins o serie de servicii foarte bune prin care le-am surprins pe bucureștence”, a explicat Mihaela Voivod.

În 11 etape, Hambele și compania au adunat 14 puncte și din cauza înfrângerii suferite în Capitală au părăsit locul al șaselea.

Puteam  să obținem mai multe puncte în tur. Am pierdut două puncte  la Lugoj, două puncte cu Medicina Târgu Mureș și unul cu Știința Bacău. Cu 19 puncte eram de neclintit de pe locul al șaselea. Sperăm ca în a doua parte a campionatului să nu mai facem greșelile din tur”, a mai afirmat Mihaela Voivod.

Echipa sa va susține încă două partide oficiale în acest an, ambele în deplasare: cu Dinamo pe 10 decembrie și cu lidera Volei Alba Blaj o săptămână mai târziu. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentMoș Nicolae a venit la copiii cu dizabilități din Neamț
Articolul următorZâmbet frumos şi sănătos de la Moş Nicolae pentru copiii din Gârcina
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.