0:00

Liceul Tehnologic „Ion Creangă” Pipirig organizează a X-a ediție a concursului național „Copilărie-leagăn fericit”, în data de 5 iunie 2018. Această competiție este dedicată Zilei Internaționale a Copilului și se adresează elevilor de toate vârstele, din toată țara.

A X-a ediție „Copilărie-leagăn fericit” organizată de Liceul „Ion Creangă” Pipirig, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPână acum s-au înscris 300 de elevi și cadre didactice din Neamț, la care se adaugă peste 250 de elevi și profesori din țară. Toți cei care doresc să ia parte la acest concurs de muzică și dans o pot face până la data de 1 iunie 2018. Competiția va avea loc în ziua de 5 iunie, pe mai multe secțiuni: interpretare muzică ușoară, interpretare muzică tradițională, secțiunea dans și muzică, secțiunea muzică instrumentală. Se pot înscrie soliști și grupuri formate din copii în vârstă de la 5 ani și până la 18 ani, pe categorii de vârstă.

A X-a ediție „Copilărie-leagăn fericit” organizată de Liceul „Ion Creangă” Pipirig, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPartenerii ediției din acest an ai Liceului Tehnologic „Ion Creangă” din Pipirig sunt Școala Gimnazială Girov, Clubul Copiilor Târgu Neamț, Liceul Tehnologic „Arhimandrit Chiriac Nicolau” Vânători-Neamț și Primăria Pipirig. (C.I.)

Articolul precedentL5 Concluzia după meciul Vulturul Costişa-Bravo Bodeşti: „A fost un meci frumos!”
Articolul următorL4 Cimentul-CSMC 1-2 şi Bradu-Victoria 4-3 * Opiniile antrenorilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.