0:00

Duminică, 20 mai, s-au derulat partidele etapei a III-a în play-off-ul Ligii a IV-a. La Bicaz, Cimentul a pierdut în faţa formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, cu scorul de 1-2 (0-2). Au marcat: Apreutesei/Copoţ-Barb şi Pîntea.

L4 Cimentul-CSMC 1-2 şi Bradu-Victoria 4-3 * Opiniile antrenorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Consider că meciul nu trebuia să-l pierdem. Eu zic că nu am fost cu nimic mai prejos. Am greşit la faza fixă şi pe o fază în apărare, iar o echipă cum e Ceahlăul, care se antrenează tot timpul, ne-a taxat. Aşa se întâmplă în derby-uri. Consider că meciul trebuia să se termine egal, la cum s-a desfăşurat. Am avut şi nişte absenţe – Vlaicu, Harbuzaru, Patrichi -, care pentru noi au contat. Nu am avut opţiuni nici pe bancă foarte multe pentru a da un pic de prospeţime. Mai este meciul din Cupă, mai sunt meciuri şi în play-off. Încercăm să scoatem maximul de puncte. Am jucat, cred că nu poate să zică nimeni nimic, curat, bărbăteşte, deschis, cum jucăm de obicei. Au fost mai atenţi, mai eficienţi ca noi! La pauză, am făcut unele modificări, era deja 2-0, am încercat să marcăm, chiar să egalăm şi am fost foarte aproape. Apoi, ei au echilibrat jocul, au mai avut ocazii. Îi felicit pentru rezultat şi le doresc succes în continuare. O să aibă meciuri dificile, dar e bine aşa, să se ducă la baraj căliţi! Astăzi am jucat mai bine față de miercuri în Cupă. Avem o echipă valoroasă și sunt mulțumit și cu inima împăcată pentru ceea ce am realizat aici”, a declarat Cristian Luca, antrenorul echipei Cimentul Bicaz.

L4 Cimentul-CSMC 1-2 şi Bradu-Victoria 4-3 * Opiniile antrenorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Meci dificil. Echipă bună a Bicazului. Noi am avut probleme la construcţie. Până la urmă, uşor-uşor, din minutul 20-30, am intrat în joc, ne-am creat ocazii. Am marcat doar două goluri. Ne trebuia mai multă precizie, mai multă concentrare la finalizare. Am mai avut câteva ocazii clare. Mai ales în a doua repriză, prin Pîntea, Mateiciuc în prima, cu capul. Am avut ocazii mari. Ei au stat bine în teren, ştiu jocul, s-au agăţat de orice minge. Ne-au dat gol uşor. Victoria e meritată, părerea mea. Sunt mulţumit de rezultat, dar ca joc puteam mai mult, a precizat Gabriel Rădulescu, antrenorul formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

L4 Cimentul-CSMC 1-2 şi Bradu-Victoria 4-3 * Opiniile antrenorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Borca, Bradu a avut nevoie de 4 goluri, pentru a înfrânge rezistenţa echipei Victoria Horia, scor 4-3 (2-0). Au marcat: Pricop (2), Nuţu şi Vîrlan/Chiriţă, Enea şi Duma. „Am condus într-o oarecare măsură ostilitățile, însă, după 2-0, ne-am relaxat, gândul fiind mai mult la Bicaz, însă acolo scorul era în favoarea Ceahlăului. Oaspeții de astăzi nu au așteptat prea mult invitația spre poarta noastră, arătând forţă și determinare chiar și după 4-1, când au reușit să revină! Totul cred că se va juca etapa următoare, când noi mergem la Bicaz, iar Ceahlăul la Horia, unde sunt sigur că rezultatul nu va fi cel scontat de către majoritatea cunoscătorilor judeţenei din Neamţ! Fotbalul se joacă pe teren și nu văd echipa din Horia cu nimic mai prejos decât puştii de la Ceahlăul! Antrenorul Găucan și jucătorii lui au posibilitatea de a arăta acest lucru!”, a menţionat Florin Pintilii, antrenorul echipei Bradu Borca.

L4 Cimentul-CSMC 1-2 şi Bradu-Victoria 4-3 * Opiniile antrenorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am vorbit cu băieţii şi am înţeles că au stat binişor în teren. Din păcate, s-au trezit cam târziu ca să reuşească să şi egaleze”, a precizat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia. Rezultatele complete şi clasamentul – AICI. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedentA X-a ediție „Copilărie-leagăn fericit” organizată de Liceul „Ion Creangă” Pipirig
Articolul următorFOTO Vânători-Neamţ Eroi comemoraţi pe „Golgota” vânătorenilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.