pietricica turism

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Grințieș, a fost accidentat, în ziua de 22 ianuarie, de un autoturism care și-a continuat deplasarea. Omul mergea pe marginea drumului când a fost acroșat de mașină, și s-a ales cu o fractură de antebraț. A apucat să vadă marca autoturismului și faptul că era înmatriculat în Marea Britanie, și a comunicat aceste lucruri polițiștilor.

“Caracteristicile autoturismului implicat în accident au fost transmise către celelalte subunități de poliție, dar și către punctele de trecere a frontierei României. În jurul orelor 21, polițiștilor nemțeni li s-a comunicat că la Punctul de Trecere a Frontierei Borș s-a prezentat un autoturism cu caracteristicile celui implicat în eveniment, care prezenta avarii specifice accidentului”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Polițiștii de la Serviciul Rutier Bihor au fost solicitați să intervină și au identificat conducătorul auto: un tânăr de 29 de ani, din Vaslui. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. (C.M.)