0:00

VREMEA PAPAGALILOR: De la nașu pentru finu, ZCH NEWS - sursa ta de informații* De la nașu pentru finu. Nașu a avut post de șef mare la Piatra Neamț, acum e tot șef, dar un pic mai mic, și s-a gândit să-și aducă finul din Târgu Neamț, să-l pună șef la ADI Eco Neamț, asociația care face și desface hârtiile în legătură cu proiectul european pe gunoaiele județului. Orice legătură cu fostul vicepreședinte al CJ Neamț, Mircea Pintilie, este întâmplător corectă.

* Mare zumzăială cu noul PNL care se coace cu oameni vechi de pe unde se poate. Inițial s-a zis că va fi vechiul PDL și vechiul PNL. Acu, judecând după cei care-și trag galoșii pe la ședințele de pe Republicii, pare că e cu bonus vechiul PP-DD, vechiul PC, noul PLR, bașca niște independenți, și vechi, și noi, dar cu dare de mână și chef de cheltuit niște bani în cămpănii. Pare că la Neamț noul PNL e mai mult un fel de zid al plângerii, unde mulți vin să se închine și să dea cu capul, dar numai puțini pleacă mulțumiți acasă.

* DVC a intrat în starea zen. După ce i s-o simțit lipsa de pe holurile și de prin birourile de la Cejeu, cu ocazia alcătuirii bugetului, când, altădată era nelipsit ca zărul din brânză, acu nimic. Au ajuns secretarele să-și dea ghionturi când se intersectează la cafele, că cum de e domnu DVC așa de cuminte și la locul lui. Cumințenia pământului nu se știe dacă are legătură cu oareșce termene de judecată în dosarele de incompatibilități deschise, ori cu vreo afecțiune de sănătate, ori cu mișcarea plăcilor tectonice care are loc în PSD de la București spre provincie. E sigur că DVC a pierdut însă locul de lider de grup al PSD în consiliul județean, în favoarea mai calmului său coleg, domnu vice Manoliu. Cum s-ar zice, i s-a luat și cuvântul de la gură.

Articolul precedentNEAMŢ: Au furat în Neamţ, sunt căutaţi în Ardeal
Articolul următorNEAMŢ: Cazul procurorului Panait, la Piatra Neamţ. GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.