reclama autocenter

politia perchezitii 02În această dimineață, 27 februarie, polițiștii din mai multe județe (Alba, Maramureș și Cluj) efectuează 7 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din societăți comerciale din județele Alba, Hunedoara, Neamț și Maramureș, precizează IGPR, citat de Agerpres.

La data de 27 februarie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 7 percheziții (patru în județul Alba, două în județul Maramureș și una în județul Cluj) la domiciliile și spațiile de depozitare ale unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că, în perioada octombrie 2014-ianuarie 2015, patru persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 36 de ani, din județele Alba și Galați, ar fi pătruns prin efracție în șase societăți comerciale din județele Alba, Hunedoara, Neamț și Maramureș și ar fi sustras aparatură electronică, telefoane, motoferăstraie și produse alimentare.

Prejudiciul produs prin comiterea de infracțiuni este estimat la peste 150.000 de lei.

Astăzi, urmează să fie puse în executare șase mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea furturilor și ale eventualilor complici.

Cei în cauză vor fi conduși la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentCutremur de 4,2 grade în Vrancea
Articolul următorVREMEA PAPAGALILOR: De la nașu pentru finu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.