0:00

VREMEA PAPAGALILOR: Cine are legătură cu Elena, SUFERĂ!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSe face mare anchetă pe schimburi de terenuri și cică are legătură și cu oameni interesanți din fotbalul local.

Elena, nume predestinat războaielor, de la războiul troian la Elena Lupescu, Elena Ceaușescu și acum Elena Gură de Aur Udrea. Ultima, cu multe implicații în Neamț. Toți cei care au fost în legătură cu ea au avut de suferit, cu excepția lui Leoreanu.

A început perioada vânzărilor de supraviețuire pentru marii beneficiari de contracte de pe vremea lui Pinalti. Fratele regelui sării avea cogeamitea clădirea în fața prefecturii, iar acum a vândut-o regelui amanetului.

Au început probleme în paradisul culturnicilor din Neamț. Cică începe un control pe ce bani s-au învârtit pe sistem, morișca pentru premiile literare, Cum sau rotit juriile și sau împărțit banii. Și posturile. Între ei.

Se vorbește că un post de șef la Urban, poate chiar cel mai mare, se pregătește pentru un vajnic fost apevist, care a preluat sistemul implementat mai ales în Piața Centrală, unde funcționează zicala cu mâța care are șapte vieți, indiferent de persoana care conduce Urban. În spatele mișcării ar fi chiar oameni din Primărie, speriați că cineva ar putea da amănunte despre cum s-au înstrăinat anumite terenuri din zona piețelor, despre mecanismul de neplată a chiriilor.

Articolul precedentNEAMŢ: Ceahlăul nu joacă, dar urcă-n clasament!
Articolul următorIAȘI: Speriaţi cu cercetarea penală, studenții UMF depun denunţuri pe bandă rulantă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.