Vrea să fie poliţist la nici 5 ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoveştile de viaţă cu final fericit, mai ales cele care îi implică pe cei mici, au întotdeauna savoarea lor. Darius este un băieţel din Piatra Neamţ, care-şi doreşte să devină poliţist la circulaţie. El şi-a dorit foarte mult să primească o uniformă şi o fotografie cu un agent de poliţie de la Rutieră. Astăzi, 12 mai, dorinţele lui au prins viaţă. Familia i-a dăruit uniforma făcută pe comandă, iar poliţiştii nemţeni s-au ocupat de cealaltă dorinţă a sa.

„Cu toții am fost copii și am avut pasiuni și dorințe exprimate cu seriozitate de oameni mari. Un astfel de copil este și Darius. El are aproape 5 ani și este un băiețel mare cum îi place să afirme cu tărie.

Vrea să fie poliţist la nici 5 ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 12 mai, a venit împreună cu părinții la sediul nostru. El își dorea extrem de mult o uniformă de polițist rutier și o fotografie cu un polițist … tot rutier firește.

Dorința lui era pe jumătate îndeplinită. De cealaltă jumătate ne-am ocupat noi. În afară de fotografia pe care a promis că o va păstra ca amintire în camera lui, Darius a avut ocazia să exploreze în amănunt și interiorul unei autospeciale de poliție.

Nu te grăbi să crești, Darius. Noi te vom aștepta!“, spune inspector Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentCaravana Centenarul Încoronării ajunge în Neamț și Suceava
Articolul următorDosarul Colectiv: Piedone a primit patru ani de închisoare cu executare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.