Voltaj va aniversa 20 de ani alături de fanii din judeţul Neamț, cu un concert, care va avea loc joi, 24 octombrie, de la ora 19:00, în parcarea Shopping City Piatra-Neamț.

„Concertul va avea un plus de savoare pentru primii 1.000 de spectatori: aceștia vor primi gratuit un ceai sau un cappucino, pe care îl vor putea servi în ziua evenimentului la cafenelele sau restaurantele din Shopping City Piatra-Neamț. Băutura caldă va fi însoțită și de un premiu delicios (fie o porție de cartofi, fie o porție de legume sau o felie de pizza), disponibil în zona Food Court, în perioada 25-27 octombrie. Deoarece evenimentul amintește de perioada «fără griji și fără bani», accesul la eveniment este gratuit”, precizează organizatorii.

Artiștii vor interpreta atât piese consacrate, precum „Dă vina pe Voltaj”, „Pic, pic”,  „Și ce”, cât și melodii de pe noul album, precum „Amprente”, „Nu doar de ziua mea” (alături de Andra),  „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Las tot”, dar și „100 de ani” (piesă compusă cu ocazia Centenarului).

Concertul de la Shopping City Piatra-Neamț face parte din turneul național ce are loc în mari orașe precum: Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Satu Mare, Sibiu, Timișoara, Deva, Brăila și Buzău. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentElevii de gimnaziu de la vocațional au ore reduse la câteva discipline
Articolul următorFemeie plecată de acasă de o săptămână, căutată de poliție
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.