Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Crăcăoani, a cerut ajutorul poliției, la o săptămână după ce soția lui a plecat de acasă și nu a mai revenit. Ana Filimon, 51 de ani, a fost căutată, ieri, imediat după sesizare, de polițiștii secției rurale Crăcăoani, pe raza localității, dar nu a fost găsită. Oricine a văzut-o sau are informații despre femeia dată dispărută este rugat să anunțe orice unitate de poiliție sau să sune la 112.

Ana Filimon (sursa IPJ Neamț)

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 60 de kilograme, păr castaniu, tuns scurt, ochi căprui, constituţie robustă.

La momentul dispariţiei, femeia era îmbrăcată cu un pulover verde, pantaloni negri, fiind încălțată cu adidași albaștri, potrivit IPJ Neamț.

Teodora Olaru (sursa IPJ Neamț)

Este a doua dispariție semnalată în județul Neamț, numai în această săptămână. Pe 21 octombrie, polițiștii nemțeni a au făcut un apel public privind-o pe Teodora Olaru, de 54 de ani, din comuna Sagna. Sora ei a sesizat faptul că aceasta a plecat de acasă pe 19 octombrie, pe la ora 18, și nu s-a mai întors. Femeia are 1,65 metri înălțime, 55 de kilograme, corpolenţă slabă, ochi căprui, faţa ovală, păr grizonat. La momentul dispariției, femeia era îmbrăcată cu un hanorac albastru, vestă de culoare închisă și purta o căciulă neagră. Polițiștii au căutat-o pe raza comunei Sagna, fără rezultat. Cine are informații care pot ajuta la găsirea ei este rugat să anunțe la 112. (ZCH.NEWS)

Articolul precedentVoltaj va aniversa 20 de ani şi alături de fanii din judeţul Neamț
Articolul următorCupa Satelor-ediţia a II-a (26.10; 10:00)