pietricica turism

Voința Ion Creangă anunță că vine la Piatra Neamț să se califice în finala județeană a Cupei României. După ce au administrat prima înfrângere echipei CSM Ceahlăul, scor 2-1 în turul semifinalelor, oaspeții vor să repete succesul și în retur. Golurile au fost marcate, în urmă cu o săptămână, de Jabula (35 şi 64), respectiv Lupei (60). Partida va avea loc miercuri, 24 mai, cu începere de la ora 18:00, pe terenul principal al Stadionului “Ceahlăul”.

VOINŢA ION CREANGĂ

“Venim să câștigăm. Încercăm să adunăm toți băieții, pentru a juca în formula cea mai bună. După cum am evoluat fotbaliștii de la CSM Ceahlăul la noi nu au dat impresia că sunt chiar atât de buni pe cât a scris presa despre ei. Au câștigat în Liga a V-a, pentru că au jucat numai cu echipe, care au doar jucători localnici. În Liga a IV-a, valoare-i alta. Noi avem jucători care au evoluat la Laminorul, în Liga a II-a, ca Ghidarcia, Vlaicu sau Harbuzaru și sper ca acest lucru să conteze”, a declarat Neculai Năstase, viceprimarul comunei Ion Creangă.

CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ

Profesorul Toader Șteț, antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul, spune că elevii săi și-au revenit din șocul produs de insuccesul din semifinale și promite o altă abordare a partidei retur. “Sperăm să ne putem face jocul nostru obișnuit de acasă cu toate că suntem conștienți că ne va fi destul de greu, ținând cont de adversar. Au jucători cu experință, care compensează lipsa de pregătire fizică. Avem încredere totuși că vom reuși să trecem de Voința Ion Creangă”.

În cealaltă partidă retur din semifinale Cupei României, Cimentul Bicaz întâlnește, tot miercuri, 24 mai, de la ora 18:00, pe teren propriu, formația Flacăra Brusturi, pe care în tur a depășit-o cu un neverosimil 10-0. Au marcat atunci: Pintea (3 goluri), Patrichi (3), Nedelcu (2), Avram și Bordeanu. (Ana MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ; Facebook)