politie control trafic 02Poliţiştii rutieri din judeţul Iaşi au organizat, duminică, 6 septembrie, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, comise pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, se precizează într-un comunicat de presă.

Au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 25.000 lei, fiind reţinute două permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

“Poliţiştii au depistat conducătorul unui autovehicul, C.C., de 37 de ani, în timp ce a condus pe Şoseaua Nicolina, din municipiul Iaşi, cu viteza de 93 de km/h, limita legală fiind de 50 km/h. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu suma de 945 de lei“, se menţionează în comunicatul citat.

În noaptea de 05/06.09.2015, între orele 22:00 – 02:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pentru prevenirea infracţionalităţii şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

“În cadrul acţiunii au fost controlate 27 de autovehicule şi legitimate 63 de persoane, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000 de lei. Spre exemplu, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 200 lei B.C., de 26 ani, din municipiul Paşcani, pentru provocare de scandal într-un local din municipiul Paşcani. A fost depistat şi sancţionat contravenţional I.M., de 38 ani, din municipiul Paşcani, în timp ce conducea un autoturism echipat taxi, fără a avea asupra sa atestatul pentru transport în regim de taxi”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Iaşi. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMaşină abandonată, plină cu ţigări de contrabandă
Articolul următorFestivalul Național de Muzică pentru Copii “VIVA ALLEGRIA” LISTA PREMIANŢILOR
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.