Neamț: Motociclist prins cu 178 km/oră în localitate și alți trei vitezomani sub influența cocainei pe DN2, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminică, 2 ianuarie, polițiștii nemţeni s-au confruntat cu patru vitezomani, un motociclist şi 3 şoferi de autoturisme, pe Drumul Național 2, în zona Romanului.

În satul Traian, comuna Săbăoani, un tânăr de 23 de ani, din Gherăeşti,  conducea o motocicletă cu 178 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h. Acesta nu a oprit la semnalele luminoase şi acustice ale echipajului de poliţie, care încerca să-i sfârşească cursa infernală, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui.

Neamț: Motociclist prins cu 178 km/oră în localitate și alți trei vitezomani sub influența cocainei pe DN2, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA redus la un moment dat viteza la 104 km/h, doar pentru a conduce mopedul fără a ține mâinile pe ghidon. În cele din urmă, poliţiştii au blocat înaintarea acestuia la intrarea în municipiul Roman, folosind mai multe autospeciale. Cascadorul de ocazie a fost “răsplătit“ cu o amendă de 1.305 lei şi cu suspendarea permisului de conducere, pentru 90 de zile.

Tot ieri, în jurul orei 10.30, pe acelaşi drum naţional, doi conducători auto, în vârstă de 32 și 33 de ani, ambii din județul Dolj, conduceau cu 138 km/h, respectiv 128 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Opriţi de poliţiştii rutieri s-a dovedit că ambii consumaseră cocaină.

Neamț: Motociclist prins cu 178 km/oră în localitate și alți trei vitezomani sub influența cocainei pe DN2, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe la ora 16.00, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul București, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri în timp ce făcea gesture obscene către ceilalţi participanţi la trafic. Şi acesta consumase cocaină.

Bucureşteanul a primit o amendă de 2.900 de lei, pentru gesturile “de bun venit“ făcute celorlalţi şoferi. Pentru toţi cei trei consumatori de cocaină au fost prelevate mostre de sânge, le-au fost reținute permisele de conducere, fără drept de circulație şi au acum dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Angela Croitoru

Articolul precedentProgramul „Tomata” revine odată cu PSD
Articolul următorPregătiri de valul 5 Covid: Centre de evaluare în spitalele din Piatra-Neamț și Târgu Neamț, Romanul refuză
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.