pietricica turism

Condamnarea la închisoare cu executare a lui Popa Gheorghe (Ghiula), fost primar, și la închisoare, dar cu suspendare, a lui Marcel Prună, primar încă nesuspendat de Prefectură, a suscitat un interes deosebit pe grupurile de socializare. Prezentăm o parte din aceste discuții tocmai pentru a arăta nivelul de informații care există în comună, modul în care reacționează oamenii și pentru a înțelege pe viu cum a fost receptat abuzul în serviciu, în forma lui demonstrată. Cu precizarea foarte clară din partea noastră că principalii vinovați din acest dosar nu apar în documente. Ceea ce nu înseamnă că cei doi edili de Pipirig nu sunt vinovați.

Elena Didila mai da un exclusiv cu alegeri anticipate in România !

Lucian Neculai Se pare ca2017 vine nunai cu anticipate

Dumitru Ciuhoreanu RAUTACIOSULE. NU ARUNCA CU NOROI INTRUN OM DE VALOARE ,PEMTRU. CA PIPIRIGUL NICI NU A. AVUT NICI NU O. SA MAI AIBA. IN VIITORUL. APROPIAT,,,

Dabica Constantin-ilie Toti coruptii la zdup nu conteaza culoare partiduli

Mihael Radu Si aici avem abuz?.dragnea stia el ce stia…oare cati nu sunt la nivel de tara???.

Dumitru Ciuhoreanu RAUTACIOSULE. NU ARUNCA CU NOROI INTRUN OM DE VALOARE ,PEMTRU. CA PIPIRIGUL NICI NU A. AVUT NICI NU O. SA MAI AIBA. IN VIITORUL. APROPIAT,,,

Ionut Olteanu Valoarea domnului primar o calculati la valoarea prejudiciului adus comunei Pipirig prin săvârșirea infracțiunii, sau cum îl evaluați?

Dumitru Ciuhoreanu IONUT OL DACA TE PRICEPI LA JUSTITIE VORBESTE IAR DACA NU. TACI.

Necoara Mihaela Si Catalin Pentru satul stinca ce a facut domnul primar

Dumitru Ciuhoreanu Din informatiile pe care le detin sint aprobarile necesare pentru aducere apa,,,canal precum si asfaltarea ulitelor din satele Stinca si Leghin. .

Ionut Olteanu Nu-i vorba de pricepere aici, e vorba ca domnul primar este o persoana condamnata penal care a produs un prejudiciu comunei Pipirig și nu știu cum sa-l evaluez. Are aceeași valoare ca prejudiciul produs? E retorica întrebarea, domnule Ciuhoreanu, nu-i nevoie sa răspundeți! O seara buna!

Nicoleta Ionita Felicitari domnule primar !!!

Vasilica Dogea Toate schimbarile comunei Pipirig le-a vazut cineva inafara de acea ulitza? Poate urmatorul va fi ca ceilalti de dinnaintea lui si asa o sa il vrem inapoi ca pe Ceausescu.Haideti sa privim generalul

Cucos Nicolae Pe aici nici macar nu a trecut. Comuna Pipirig inseamna fiecare coltisor. Deci? Intocmai acea ulita putea foarte usor sa fie facuta altceva nu are nevoie satul.

Vasilica Dogea Fiecare coltisor e adevarat,dar avand in vedere ca comuna era praf din urma celorlalti sunt sigura ca era pe lista lui .Ideea e ca s-a inceput cu “GAURILE MARI “lasate de izbeliste,usor usor se ajungea peste tot.Crezi ca urmatorul se va gandi fix la acea stradutza neasfaltata din Leghin?

Cucos Nicolae Intradevar se cunoaste deferentele fata de ceilalti primari dar cum a facut pentru toate satele cate ceva putea sa faca si pentru Leghin aceastra straduta, si aici locuiesc oameni si sincer de 3 ori am schimbat bucsele la masina in ultimii 2 ani nu mai zic de praf cand este cald sau cand ploua ce balti imense se fac de nu poti merge pe jos.

Vasilica Dogea Inteleg ce spui,nu te contrazic. Sincer imi este teama ca urmatorul va fi ca toti ceilalti.Romania tara hotilor.Si mai rau e ca vom ramane cu ceea ce avem . doamne ajuta la mai bine

Cucos Nicolae Orice e posibil in Romania. Oricum multumim Domnului Primar pentru ce a facut, ce o mai fi vom vedea. Cine va veni de nu va face ceva va fi dat jos. Incet incep sa se schimbe lucrurile in tara. Incet dar sigur. Multa sanatate tuturor.

Vasilica Dogea Poate merita sustinut,pt a-si continua lista. EU il sustin. O zi frumoasa.

Maria Tîrdea Pentru ce poate fi susținut, pentru a fura mai mult?

Vasilica Dogea Parerile sunt impartite! Haideti sa il ducem pe Ghiula iar la primarie . mult sau putin totusi s-a miscat ceva in comparatie cu ceilalti.

Vale Grigoras Draga mea verisoara..eu sunt total apolitica…nu vreau sa fac polemica cu nimeni. ..si nici nu sunt de partea nimanui..dar nu inteleg de ce e adus mereu in discutii “ghiula”…?!…eu cred ca tot a facut si el ceva..

Vale Grigoras Si fiecare care a gresit normal sa plateasca…!

Vasilica Dogea A promis si el ffff mult si nu sa miscat nimic. Cand ma impiedicam de bolovanii din Boboiesti era el care promitea mult si mi-a ramas in memorie. Bineinteles ca sunt si altii inaintea lui care doar au promis

Maria Tîrdea In afara de Pruna si Ghiula sunt si oameni destepti si corecti in Pipirig.

Ionut Olteanu Omu’ asta a furat din banii voștri care numai voi știți cum i-ați muncit și voi vreți sa-l susțineți? Sa aveți spor la susținere!

Dabica Constantin-ilie Toti coruptii la zdup nu conteaza culoare partiduli

Alex Cozma Il cunosc pe acest om si il respect, in rest nu stiu despre ce este vorba…