reclama autocenter

Handbalistele de la CSM Roman (locul VI, 25 puncte) joacă, vineri, 3 martie, de la ora 17:00, la ocupanta locului secund în clasament, Dunărea Brăila (34 puncte), în uvertura etapei a 20-a a Ligii Naționale. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport și Dolce Sport. Nemțencele vor să recupereze punctele pierdute în tur (18-20).

„Eu sper din toată inima să facem o partidă bună. Victoria cu Brașovul ne-a dat un pic de încredere, fetele s-au pregătit bine și există premise să reușim un rezultat bun. Să nu uităm că scheletul echipei naționale este dat de jucătoarele de la Dunărea Brăila. După cum știți avem și noi două handbaliste convocate la națională, Iuganu și Tomescu, și mă bucur foarte mult. Cu excepția meciului de vineri mai avem de susținut încă 5 partide și sper să intrăm în obiectiv. Am greșit la Galați și acele 3 puncte ne erau necesare ca aerul. Toată lumea a câștigat sau câștigă acolo mai puțin noi. Mai avem o șansă și în Cupa României care începe în luna mai”, a spus antrenorul romașcancelor, Gheorghe Covaciu.

În Divizia A feminină, HCF Piatra Neamț (locul VII, 25 puncte) joacă, tot vineri, 3 martie, de la ora 18:00, în deplasare cu Dinamo București (locul II, 48 de puncte), după care campionatul se întrerupe două săptămâni. În tur, formația din capitală s-a impus cu 36-26 (14-13).

„Ne ducem să facem un meci frumos însă am 3 fete în recuperare. Oana Rotaru Teleucă are cruțare definitivă, iar Molnar și cu Balint sunt la jumătate din potențial. Sperăm ca la ora jocului să avem 7 fete apte”, a declarat profesorul Dan Valentin, antrenorul emerit al echipei HCF Piatra Neamț. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentBicazu Ardelean: accident rutier cu patru victime din cauza unui şofer începător
Articolul următor5 sfaturi despre cum sa ii ingrijim pe cei in varsta!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.