Vine Traian Băsescu în Neamţ? Uite cine vrea să-l aducă! „A fost cel mai bun preşedinte!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConsilierul județean independent, Mircea Pintilie, membru al Fundației „Mișcarea Populară” și simpatizant al formațiunii politice „Mișcarea Populară” își dorește să-l aducă în județ pe fostul președinte al României, Traian Băsescu proaspăt lider al formațiunii politice „Mișcarea Populară”.

Acest deziderat al consilierului județean vine și în urma recentei sale participări la Congresul „Mișcării Populare” care a avut loc, sâmbătă, 24 octombrie, la Sala Palatului din București.

Mircea Pintilie a participat alături de Laurențiu Dulamă, președintele organizației județene MP Neamț și de deputatul MP, Mihaela Stoica, împreună cu aproximativ 150 de membri din județ veniți cu autocarele. De menționat că Mircea Pintilie răspunde de Colegiul 7 din partea noii formațiuni politice „Mișcarea Populară”.

„Acest deziderat al meu de a-l convinge pe domnul președinte Traian Băsescu să vină în județul nostru îl am de mult și sper ca, până la sfârșitul anului sau cel târziu începutul anului viitor, să reușesc acest lucru. Aici, la Neamț, domnul Băsescu este iubit de multă lume, iar membrii «Mișcării Populare» își doresc ca liderul lor să vină printre ei. Trebuie spus că sâmbătă am participat la Congresul «Mișcării Populare», alături de liderii formațiunii din județ, dar și de aproximativ 150 de membri din Neamț, pentru a-l alege pe domnul Băsescu ca lider al formațiunii politice. Am plecat cu toții de la acest congres mai încrezători în propriile forțe. Revenind, sper să reușesc să-l aduc pe domnul președinte Băsescu la Neamț în cel mai scurt timp și sunt sigur că foarte mulți nemțeni îl așteaptă cu drag, pentru că trebuie să recunoaștem, domnul Băsescu a fost cel mai bun președinte al României și este cel mai mare politician de după 1990”, ne-a mărturisit Mircea Pintilie. (C.T. STURZU)

Articolul precedentHCM Roman – HCM Baia Mare (26.10; 17:30)
Articolul următorUNPR Neamț i-a primit pe membrii PRM din zona Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.