0:00

UNPR Neamț i-a primit pe membrii PRM din zona Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Neamț este, de sâmbătă, 24 octombrie mai mare cu peste 100 de membri, în urma aderării la această formațiune politică a membrilor Partidului România Mare (PRM) din municipiul Roman și mai multe comune din zonă. Acum organizația județeană numără circa 13.500 de membri – vechii uneperiști, la care s-au adăugat membrii PP-DD și, mai nou, membri PRM, după cum a declarat copreședintele UNPR Neamț Constantin Iacoban.

„Colegii de la PRM au fost de acord să vină la UNPR pentru că în statutul celor două formațiuni politice există prevederi comune și sunt partide compatibile. Nu e de neglijat nici dorința celor de la PRM de a fi alături de un partid în continuă creștere, un partid puternic, bine poziționat în județul Neamț. Am primit în rândul nostru 15 organizații întregi, dar și oameni din localități în care organizațiile s-au destrămat între timp și în care vom reface structurile organizatorice. După data de 24 octombrie 2015, UNPR are în plus cinci consilieri locali și vom continua să primim și alți aleși locali, împreună cu organizații din alte zone ale județului, în perioada următoare. Dorința UNPR este de a se extinde și de a cuprinde oameni de calitate“, a declarat copreședintele UNPR Neamț Constantin Iacoban.

Lărgirea UNPR cu peremiștii din Roman și împrejurimi a fost parafată la Roman, în prezența copreședintelui Constantin Iacoban. Noii veniți în uniunea progresistă au fost reprezentați de președintele coordonator pe zona Roman – Petrea Stanciu, fostul președinte romașcan Daniel Enache și fosta președintă a femeilor PRM Roman, Lenuța Grumăzescu.

După încheierea tuturor protocoalelor de primire și a altor organizații PRM din județ în UNPR, vor avea loc alegeri pentru stabilirea Biroului Permanent Județean, în care vor fi cooptați membri care provin de la cele trei formațiuni politice reunite.

Totodată, la Roman au avut loc discuții despre obiectivele politice ale UNPR, despre pregătirea alegerilor locale, despre criteriile de eligibilitate pentru stabilirea candidaturilor politice și multe alte probleme organizatorice. (Biroul Comunicare UNPR Neamț)

Articolul precedentVine Traian Băsescu în Neamţ? Uite cine vrea să-l aducă! „A fost cel mai bun preşedinte!”
Articolul următorCopil accidentat de un şofer din Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.