reclama autocenter

papagalii fara bilet

Sigur că știț`, că plouă ca la Plevna și, mai cu seamă ați constatat că cizmele dă cauciuc is desuete pentru că cel mai nimerit ar fi să stați în case. Și totuși cineva să bucură de poaie, că mintenaș să sună pă firu ` roș și să zice : Aoleu, vine apele peste noi. Dincolo de alarmismul apelului dă să face ude operatoarele de la 112, cineva, nu zicem nume că se știe, jubilează pen `că guvernoiu` are reguli strâmte pentru calamități și lasă frâu liber să se deie la o parte fel de fel de proceduri menite să face lucrări pentru a se remedia pedeapsa Celui de sus, recte ploi, averse, inundații. Acuma noi nu ne bagăm la dedesubturi, da` știm că este oarece slujbași pren casa albă care face bani frumoși pă linie indirectă, la modul că furnizează comenzi de budigăi tanga pentru averse și șlapi cu rază medie dă acțiune pentru aluviuni agreate dă instituții, ca să să nu mai pomenim că este hectare calamitate mai multe decât suprafața județului. Da` unii doarme și nu se predă, că așa-i la noi.

 O altă dumă bărboasă zice că vicele dă la târgu` cu imn de grădiniță ori școale cu probleme dă intelect, e pe cale să se ridice în carieră și că cineva îl paște spre mărire ca să scape dă `mnealui. O șpionetă cu naretă dă invidie zice, cum că vicele s-o săturat dă fușărerile den orașu` cu cetate, și vrea să se duce la păduri la îndemnuul lui domn` premare, că acolo e aer urat, mistreții îs docili, căprele fac șpagatu`, bașca pădurarii nu face politică în afara orelor dă servici. Acuma noi nu-l credem, că domnu` premare Harpa zice că-l stimește până la partid, bașca l-o rugat să-i deie lemne de fag pentru centrală, ca să nu mai pomenim că-s din același târg unde, dacă scapi un comision dimineața pă jos, la prânz este la partid. Asta pe față. Că pe dos îl dorește pă năsălie dă presă, adecă inexistent în zeare, ca să nu-l combată peste trei ani la alegerile bărboase și democratice dă partid cu unanimitate. O rămas să-l întrebăm pe junele John dă la pesedeu, dacă are jenă la alianță den motive dă vice, da` nu răspunde pă fix. Videm pă mobil și vă zicem.

 Dom` premare Gigi (să trăiț!) îi tare supărat pă feisbuc. Că doamna ministreasă adusă de la capitală pă banii statului, îi fleașcă dă indignare pă ceea ce-i supărat dom` Gigi, că o mâncat pă vârfu` dealului la gospodina și până o ajuns jos, s-o amestecat den motve dă drum, tot meniul den stomacele guvernamental, bașca o provocat oarece deranj la semnăturile pă proiecturi de reabilitare dă drumuri care face concurenție la restorantul de la capătu` telegondolii aprobată de doamna Nuți.  Acuma noi știm că madam menistru putea fi dusă la oarece locuri rustice dă taină ori locante cu alb și negru, numai că dom` premare o fo prins dă naretă cu  afaceri gheboase ș-o uitat să asfaltuiască drumu` pentru doamna menistru ca pe vremurile când se vopseau frunzele în tufari.

Articolul precedent52 pentru Cupa României la minifotbal
Articolul următorFotbal la… MAXIM