În noaptea de 11/12 august, polițiștii din Bacău, împreună cu cei de la economic și luptători pentru Acțiuni Speciale, alături de jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, Inspectoratul de Jandarmi Județean, pompieri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău și reprezentanți ai ITM, DSP și OPC au acționat, în sistem integrat, în cadrul unei razii de amploare ce a vizat prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, combaterea consumului de alcool, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

„În cadrul acțiunii au fost verificate cluburi din municipiul Bacău, dar și din mediul rural. Au fost organizate filtre, în cadrul activităților desfășurate fiind verificate 200 de autovehicule și legitimate aproximativ 800 de persoane. Totodată, au fost efectuate peste 100 de testări cu aparatele etilotest și drugtest și constatate 2 infracțiuni flagrante. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 77.600 de lei. Au fost reținute 2 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare. Siguranța cetățenilor este o prioritate! În acest sens, acțiunile forțelor de ordine pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică vor continua”, a precizat inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

VIDEO&FOTO Razie nocturnă de amploare în cluburile din Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informații VIDEO&FOTO Razie nocturnă de amploare în cluburile din Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informații VIDEO&FOTO Razie nocturnă de amploare în cluburile din Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informații VIDEO&FOTO Razie nocturnă de amploare în cluburile din Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa un club de pe raza comunei Măgura, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale pentru nereguli precum nerespectarea programului de funcționare, difuzarea muzicii fără drepturi de autor, defecțiuni la sistemul de energie electrică și lipsa stingătoarelor pentru incendiu.

Angela Croitoru

Articolul precedentMinistrul Educației vrea ca noile planuri-cadru pentru liceu să fie adoptate pentru 2025-2026
Articolul următorTrei bazine din Ștrandul Municipal s-au redeschis publicului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.