0:00

Video. Târgu-Neamț: Cu sabia la păcănele!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO întâmplare, scoasă parcă din filme de epocă a avut loc astăzi, 5 martie, într-o sală de jocuri din centrul orașului Târgu-Neamț.

Sub privirile intrigate ale celor prezenți în sală, un tânăr a intrat purtând o sabie în mână. Cum în zonă nu se filma niciun film omul de la pază a chemat imediat poliția. Tânărul a fost condus la sediul poliției din Târgu-Neamț unde este audiat , după cum ne-a informat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț:

“La data de 5 martie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui cazinou, din Târgu-Neamț, se află o persoană ce are asupra sa o sabie.

Persoana în cauză, un bărbat de 31 de ani, din Târgu-Neamț, a fost imobilizată de polițiști și condusă la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț pentru audiere.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, ne-a declarat Ramona Ciofu, IPJ Neamț

Potrivit martorilor, sabia a fost luată în custodia poliției de la gardianul care asigura paza incintei.

Potrivit Codului Penal, pentru fapta sa, tânărul riscă o pedeapsă privativă de libertate de la 6 luni la 2 ani, dar în cazul în care se află la prima abatere ar putea scăpa doar cu o amendă contravențională.

Angela Croitoru

Articolul precedentTâlhărie după un scenariu tipic de film prost de acțiune
Articolul următorMagazin distrus de foc la Oanțu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

4 COMENTARII

  1. Tanarul a fost la baie si a facut pe langa,i-a spus fetei sa aduca mopul ca sa curte si ea a chemat RPG-ul si de aici a urmat ce-a urmat. Spuneti adevarul nu doar ce va convine…

    • Domnul Igor, dumneavoastră ar trebui sa va informați mai bine in privința situației, nu din auzite, părere mea. Nu a fost asa

    • Abia după ce tânărul respectiv s-a prezentat cu sabia am sesizat paza și politia, nu vi se pare normal ? Cum sa chem RPG- ul ca mi-a cerut un mop ? Informați-vă va rog înainte de a vă da cu părerea !

Comentariile sunt închise.