0:00

Un bărbat de 37 de ani a găsit o metodă de a-și rotunji veniturile acționând după tiparul unui film de acțiune cu toate ingredientele de recuzită: mască, amenințări și violențe.

Tâlhărie după un scenariu tipic de film prost de acțiune, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTotul s-a întâmplat sâmbătă, 4 martie, în jurul orei 11,30, într-un magazin din Bacău, unde bărbatul a intrat costumat și mascat pentru a nu putea fi recunoscut. A amenințat-o și-a lovit-o pe femeia de la casă și a reușit să ia 4.000 de lei dintr-un sertar. După ce s-a văzut cu banii, hoțul s-a dus într-o toaletă publică unde și-a schimbat hainele.

Cu bani în buzunar, bărbatul s-a gândit să-și înmulțească banii și a intrat într-o sală de jocuri. Un băcăuan de 41 de ani, martor la cele întâmplate, a anunțat imediat poliția. O echipă operativă de la Biroul de Investigații Criminale a început cercetările și, după numai 3 ore, l-au reținut pe suspectul principal pe care l-au găsit la păcănele.

“Bănuitul a fost condus la sediul poliției pentru audiere, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore. Bărbatul în cauză, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost introdus în Arestul I.P.J Bacău”, a precizat inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Angela Croitoru

Articolul precedentPiatra-Neamț: Bolnav transportat la Iași cu elicopterul SMURD
Articolul următorVideo. Târgu-Neamț: Cu sabia la păcănele!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.