Actualizare: Scandalul a început în momentul în care un echipaj format dintr-un poliţist şi un jandarm le-a cerut documentele, după ce i-a informat că staţionează neregulamentar.

“Astăzi, 11 mai, în jurul orei 12.00, în timp ce o patrulă formată dintr-un polițist din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și un jandarm se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un autoturism ce era staționat neregulamentar pe strada Plopului din Târgu-Neamț.

Astfel, s-a procedat la interceptarea conducătorului auto, căruia i s-a adus la cunoștință faptul că încalcă regulile de circulație, moment în care un pasager, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Grumăzești, a coborât din autoturism și ar fi adoptat o atitudine recalcitrantă, devenind agresiv verbal.

La scurt timp, la fața locului a fost solicitat sprijinul unui alt echipaj de poliție.

Întrucât nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor de a furniza date privind identitatea sa, bărbatul de 37 de ani a fost imobilizat, iar în momentul executării încătușării, acesta ar fi lovit dispozitivul bodycam al unui agent de poliție.

De asemenea, pe parcursul desfășurării activităților, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Grumăzești, ar fi adresat polițiștilor injurii și amenințări cu acte de violență, iar un alt bărbat de 41 de ani, din Grumăzești, ar fi încercat să împiedice imobilizarea bărbatului de 37 de ani, de către polițiști.

Știre actualizată. Video. Târgu Neamț. Conflict la piață. Doi bărbați s-au opus încătușării, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea stabilirii identității și dispunerii măsurilor legale.

Acestea au fost sancționate contravențional conform Legii 61/1991, cu amenzi în cuantum total de 7.500 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, cercetările fiind derulate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț“, a declarat inspector Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Știre inițială: Mai mulți polițiști au ajuns în zona pieței din Târgu Neamț, în urma unei sesizări formulate astăzi, 11 mai, în jurul amiezii. La fața locului, au constatat că doi bărbați făceau scandal și au hotărât să îi rețină. Ei s-au opus încătușării, unul dintre ei chiar lovind un polițist, conform informațiilor furnizate de un martor.

Știre actualizată. Video. Târgu Neamț. Conflict la piață. Doi bărbați s-au opus încătușării, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În cele din urmă cei doi bărbați au fost imobilizați și duși la sediul politiei împreună cu o femeie care era cu aceștia.

Vom reveni cu detalii.

 

 

Articolul precedentCasă distrusă de flăcări în Roznov din cauza unei prize defecte
Articolul următorO lună de controale ITM Neamț: 19 amenzi în valoare de 109.400 lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Dai amenda pentru stationare dar nu aduci toata politia sa te faci de ras cu postari si in strainatate ! Au facut scoala pe bani sau tata este politai !

Comments are closed.