0:00

VIDEO: Protest al sindicaliștilor din Învățământ Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 22 noiembrie, în jur de 60 de cadre didactice s-au adunat la ora 13 în fața Prefecturii Neamț pentru protestul organizat de Sindicatul Liber al Lucrătorilor din Învățământ Neamț.

Pichetarea prefecturii, anunțată de liderii de la București ai FSLÎ de săptămâna trecută, dar amânată în week-end, a rămas prioritară pentru sindicaliștii nemțeni întrucât nemulțumirile vizează și probleme salariale.

VIDEO: Protest al sindicaliștilor din Învățământ Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGabriel Ploscă, liderul SLLÎ Neamț și vicelider al FSLÎ declară că nu sunt condiții în școli pentru testarea salivară astfel încât să nu fie afectat procesul de învățământ și că majorările salariale promise, conform legii salarizare unitare, trebuie aplicate și nu amânate.

Sindicaliști s-au adunat pe Platoul Curții Domnești și cu pancarte, drapele, tobă și pocnitori au coborât spre Palatul Administrativ.

VIDEO: Protest al sindicaliștilor din Învățământ Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații „Profesorii testează DOAR cunoștințele elevilor!” scrie pe o pancartă a protestatarilor, care au manifestat fără scandări, așteptând o invitație pentru a depune memoriul la Prefectură, instituția care reprezintă Guvernul în teritoriu.

Imagini video aici .

 

C.I.

Articolul precedentDoar 171 de noi infectări COVID-19 în judeţele din Moldova
Articolul următorAmenajarea unei băi mici: cum alegem cabina de duș?