0:00

Vineri, 8 martie, şoferiţele care au circulat cu maşina prin centrul oraşului Târgu Neamț au fost oprite de către poliţişti de la Rutieră, dar şi de către poliţişti locali pentru a fi “amendate” cu câte o floare.

Mai mulţi angajaţi ai Poliţiei Rutiere şi ai Poliţiei Locale, în frunte cu agentul principal Gheorghe Sava şi Florin Tofan şeful Poliţiei Locale s-au postat în Piaţa “Adormirii Maicii Domnului” şi au oferit flori mai multor conducătoare auto care le-au ieşit în cale, şi nu numai. Unii dintre ei au oferit flori chiar şi unor domnişoare care mergeau pe jos.

Am avut o acţiune comună cu Poliţia Naţională, aşa cum am avut şi până acum acţiuni comune pe diferite domenii. Astăzi, am dorit să oferim doamnelor şi domnişoarelor pentru a le ura o primăvară frumoasă. Transmitem tuturor domnişoarelor şi doamnelor o primăvară frumoasă, şoferiţelor să conducă prudent, iar celor fără permis să traverseze regulamentar trecerile de pietoni”, a declarat Florin Tofan, şeful Poliţiei Locale Târgu Neamţ. (C.T. Sturzu)

La piatra Neamț, respectând tradiția ca, an de an, pe 8 martie, să ”amendeze” doamnele de la volan cu câte-o floare și urări de bine, polițiștii de la Rutieră au fost văzuți și astăzi în trafic, oferind flori.

Articolul precedentCrunt: un bărbat a căzut în focul pe care voia să-l stingă și a murit carbonizat
Articolul următor“Mărţişoare pentru mama” la Clubul Copiilor din Târgu Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.