0:00

În municipiul Piatra Neamț se desfăşoară în această perioadă lucrări pe principalele artere de circulație, cu probleme reale în trafic. Problemele vor fi și mai de impact din februarie, când va fi demolat podul de peste Cuejdi, pentru a fi construit unul nou. Planul inițial era ca podul să fie demolat în această toamnă, dar s-a ajuns la soluția ca lucrările să se desfășoare într-o perioadă cu timp mai favorabil.

VIDEO Podul de la spital va fi demolat în februarie, cel de la piaţă va fi gata de sărbători, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Lucrăm la planul rutier legat de dirijarea traficului din momentul în care se va lucra la podul de la spital. Aici lucrările vor începe în februarie anul viitor”, a precizat primarul Andrei Carabelea, în emisiunea „Cafeaua de dimineaţă”, de joi, 27 octombrie.

Partea de pod nou de peste același râu din zona Pieței Centrale va fi gata, asigură primarul Andrei Carabelea, până la finalul anului, urmând apoi consolidarea celui vechi.

Redactor Angela Croitoru

Imagine Bogdan Călian

Articolul precedentExpoziție de pictură decorativă pe sticlă la Biblioteca Județeană
Articolul următorReacţia Apa Serv după „protestul găleţilor roşii”: apă de la Apa Vital pentru romaşcani!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Domnule primar, se apropie data de 31.10.când se va finaliza inclusiv asfaltarea pe b-dul Decebal, după ce au fost schimbate țevile de gaz. Așa ai promis! Asfaltatul pe b-dul Decebal s-a oprit la biserica din cartierul Precista. Încă o dată că vorbești aiurea, în necunoștință de cauză!

Comentariile sunt închise.