0:00

Un pietrean de 48 de ani a fost încătușat în plină stradă în urma unui incident ce a avut loc pe 11 iunie în reședința de județ. Anchetatorii au fost anunțați în jurul prânzului și au intervenit pe strada Nicolae Iorga pentru imobilizarea suspectului ce avea un cuțit.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 11 iunie  a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 48 de ani, folosindu-se de un briceag, ar fi adresat amenințări cu acte de violență unui bărbat de 54 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică. Totodată, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate și i-ar fi provocat distrugerea unui telefon mobil“, anunță Poliția Neamț.

În baza probatoriului administrat, pietreanul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere. Acesta  urmează a ajunge în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

VIDEO Poliția Neamț

(G.S)

Articolul precedentZiua în care profesorii decid dacă rămân în grevă
Articolul următorSindicaliștii din Educație au decis suspendarea grevei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.