0:00

O femeie de 75 de ani, din localitatea Trifești, a rămas fără un acoperiș deasupra capului în mijlocul iernii în urma unui incendiu ce a avut loc duminică, 8 ianuarie 2023. Apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112, a fost înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 23:45.

Au intervenit trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Trifești cu un buldoexcavator. Două persoane s-au autoevacuat din locuință până la sosirea forțelor de intervenție.

Incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la o casă cu o suprafață de aproximativ 50 mp, cu posibilitatea propagării la o anexă gospodărescă. Pompierii au evacuat din locuința în flăcări două butelii.

Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Proprietara locuinței în vârstă de 75 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD deoarece a suferit un atac de panică“, a anunțat ISU Neamț.

(G. S)

Articolul precedentFOTO. O mașină a ars ca o torță pe marginea drumului. Focul ar fi fost pus intenționat
Articolul următorPensiile de peste 4.000 de lei scapă de contribuție de sănătate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.