0:00

Militarii din cadrul ISU Neamț au fost solicitați pe 8 ianuarie 2023, în jurul orei 15:40, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism în comuna Tașca. La sosirea salvatorilor incendiul se manifesta generalizat la mașina ce se afla în afara părții carosabile.

FOTO. O mașină a ars ca o torță pe marginea drumului. Focul ar fi fost pus intenționat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Folosirea intenționată a unei surse de aprindere a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Nu au fost victime“, a anunțat ISU Neamț.

FOTO. O mașină a ars ca o torță pe marginea drumului. Focul ar fi fost pus intenționat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Rămâne de văzut cine și din ce motiv a pus foc, cert fiind faptul că în noaptea de 7 spre 8 ianuarie mașina cu pricina a fost implicată într-un accident soldat doar cu pagube materile la care au intervenit polițiștii. Anchetatorii au deschis un dosar penal cu acuze de săvârșire a infracțiunii de distrugere.

(G. S)

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentAccident mortal la Horia
Articolul următorVIDEO. Locuință distrusă în totalitate de foc
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.