0:00

Actualizare: Un băiat, de 13 ani și mama acestuia, în vârstă de 46 de ani, au suferit atac de panică și au primit îngrijiri de la paramedici. „Nu este avarie, dar a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în rețea, potrivit procedurilor în astfel de cazuri”, a precizat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Până la urmă, focul a ajuns și la casă și a mistuit acoperișul de 300 mp și mansarda de 100 mp, cu tot ce se afla înăuntru. În anexa de 60 de mp era centrala termică, generatorul de curent, mai multe ustensile, care toate s-au făcut scrum. Inclusiv autoturismul parcat în curte a ars. Pagubele au fost inventariate de pompieri, care la finalul misiunii au stabilit că totul a pornit de la un scurtcircuit.

***Știre inițială***

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază, 22 ianuarie, la o gospodărie din Dumbrava Roșie. De la o anexă, flăcările aproape au ajuns și la casă. Pompierii intervin la scurt timp după ora 16, în condiții de vânt puternic. Din imagini se vede cum lângă magazie este o casă și mai multe corpuri.

Lângă casă mai este încă una, situată destul de aproape. O parte din locuitorii din zonă sunt nemulțumiți că s-a oprit furnizarea curentului electric pe o porțiune destul de îndepărtată de locul incendiului, de pe strada Zimbrului. Vom reveni. (C.I.)

Articolul precedentNouă cazuri noi de gripă în ultima săptămână
Articolul următorPrimăria Piatra Neamţ începe distribuirea produselor de igienă

2 COMENTARII

  1. Subdimensionate forțele de intervenție , raportat la amploarea incendiului. Trebuia luat in calcul si vantul, legat de stabilirea forțelor pentru intervenție.

Comentariile sunt închise.