0:00

VIDEO/FOTO. Șobolani în frigiderul unui magazin din Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAmenzi de 9.400 lei și un magazin închis în urma descinderilor polițiștilor și mascaților în zona Fabricii, din Roman. Acțiunea s-a derulat împreună cu inspectorii sanitari-veterinari. Nu mică a fost uimirea inspectorilor în momentul când, la controlul din magazin au deschis un frigider și dinăuntru au țâșnit doi șobolani. Magazinul a fost închis de inspectorii DVS până când patronul va face deratizare, dezinsecție și igienizare.

Acțiunea a țintit combaterea infracțiunilor stradale, între altele, potrivit IPJ Neamț (imagini aici).

La data de 11 iulie a.c., polițiștii  din cadrul Poliției municipiului Roman, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști din cadrul D.S.V.S.A. Neamț au acționat, pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, a infracționalității stradale cu scopul de a preveni comportamentele deviante și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. În urma acţiunii desfăşurate, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane și aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.400 de lei.

VIDEO/FOTO. Șobolani în frigiderul unui magazin din Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDintre acestea 4 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri de la OUG 195/2002, 4 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și alte două abateri pentru contravenții la O.U.G. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost desfășurate verificări la doi operatorii economici, pentru prevenirea comerțului ilicit sau a altor abateri legislative, față de un operator economic fiind dispusă măsura suspendării activității.

C.I.

Articolul precedentTitularizare Nord-Est. Neamț are cele mai puține posturi – 66, Bacău cele mai multe – 187
Articolul următorÎn sfârșit, cartierul Văleni a ieșit din beznă