0:00

Proba scrisă din concursul de titularizare va avea loc mâine, 13 iulie. În cele șase județe din regiunea Nord-Est sunt 697 posturi cu angajare pe perioadă nedeterminată. Cele mai puține sunt în Neamț, doar 66, în vreme ce Vaslui are 103 posturi titularizabile. În top este Bacăul cu cele mai multe – 187, urmat de Iași – 164 posturi.

Situația posturilor cu angajare pe perioadă nedeterminată:

Bacău – 187 posturi titularizabile

Botoșani – 351 posturi titularizabile

Iași – 164 posturi titularizabile

Neamț – 66 posturi titularizabile

Suceava – 101 posturi titularizabile

Vaslui – 103 posturi titularizabile

Conform regulilor, accesul în centrele de examen este permis începând cu ora 7 și până cel târziu la ora 8.15. Fiecare candidat va avea cartea de identitate sau pașaportul și doar excepțional permisul de conducere, pixul albastru și creionul negru, iar acolo unde este cazul și dicționare de latină, greacă veche și planurile de conturi pentru disciplina economic, administrativ, poștă. Timpul probei scrise este de 4 ore după primirea subiectelor.

Primele note vor fi publicate în data de 19 iulie, urmate de contestații, afișarea notelor finale și repartizarea pe posturi până la data de 1 august. Lista posturilor titularizabile, cele pe perioadă determinată și fracțiunile de normă au fost publicate ultima dată în 5 iunie și actualizate în 5 iulie pe site-ul dedicat, pe care vor fi publicate și rezultatele .

C.I.

Articolul precedentȘtire actualizată. Accident teribil: trei morți și nouă răniți. Planul roșu de intervenție a fost activat
Articolul următorVIDEO/FOTO. Șobolani în frigiderul unui magazin din Roman