Actualizare: Târgu Neamt: Flori pentru șoferițe din partea angajaților MAI

Ziua de 8 Martie a fost un bun prilej pentru angajați ai politiei rutiere, politiei locale și jandarmeriei din Târgu Neamt de a oferi cate o floare doamnelor și domnișoarelor de la volan.

Este o zi dedicata femeii si împreună cu colegii noștri de la politia rutiera  si jandarmerie am considerat sa oferim cate o floare femeilor participante la trafic. Un gest simbolic de prețuire. La mulți ani tuturor femeilor!„, ne-a spus Florin Tofan, șeful politiei locale Târgu Neamt.

Știre inițială: Astăzi, 8 martie, de la ora 10:20, șoferițele au fost oprite în trafic, în zona centrală a municipiului Piatra-Neamț și au primit „amenzi” de la echipajul Serviciului Rutier Neamț.

Gestul de a oferi o floare șoferițelor de Ziua Femeii s-a desfășurat și în acest an, peste 100 de femei la volan fiind trase pe dreapta. Sigur că gestul le-a impresionat pe șoferițe, care imediat s-au destins:

La vederea polițiștilor rutieri, una din doamne și-a amintit că anul trecut a fost amendată de 8 martie:

 

Florile au fost oferite de comisarul șef Lelian Andrieș și inspectorul Florin Drăgan:

 

C.I.

 

Articolul precedentFelicitări de 8 Martie din partea oamenilor politici
Articolul următorACTUALIZARE: O femeie imobilizată la pat a fost violată, nemernicul i-a luat și singurii 7 lei pe care-i avea