0:00

Un grav accident s-a produs în Piatra-Neamț astăzi, pe la ora 13, la trecerea pentru pietoni de pe bulevardul Dacia, vizavi de spitalul județean.

VIDEO/FOTO. Piatra-Neamț – doi oameni luați în plin de un taximetrist, la trecere pentru pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un taximetrist, care avea o clientă în mașină, i-a lovit pe cei doi, care coborau podul și traversau pe trecere. În urma impactului, cei doi au fost spulberați, femeia, în vârstă de 35 de ani, fiind proiectată pe un sens, iar bărbatul, de 66 de ani, pe celălalt sens.

Polițiștii erau la fața locului și au închis traficul pe bd. Dacia – Piața Mihail Kogălniceanu pentru cercetări. Cei doi răniți au fost preluați în stare conștientă de echipaje medicale și transportați la spitalul de peste drum.

VIDEO/FOTO. Piatra-Neamț – doi oameni luați în plin de un taximetrist, la trecere pentru pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Rămâne să se stabilească dacă pietonii s-au asigurat și dacă taximetristul le-a acordat prioritate.

Actualizare: Deocamdată, nu s-a stabilit exact cine este de vină, cu atât mai mult cu cât cei doi răniți urmează să fie audiați. „Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 54 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe Bulevardul Dacia, a surprins și accidentat o femeie de 35 de ani și un bărbat, de 66 de ani, ambii din Piatra Neamț, care erau angajați în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. 

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea celor doi pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

C.I., imagini Bogdan Călian

Articolul precedentFOTO. Accident cu două victime, un șofer a intrat pe roșu în intersecţia din Humuleşti
Articolul următorPrins de poliţişti cu „permis” de Belgia, în trafic