Azi noapte, pe la ora 00.30, o coliziune puternică a avut loc în intersecţia din Humuleşti, în oraşul Târgu Neamţ. Din imaginile de azi dimineață se pot vedea urmele impactului.

FOTO. Accident cu două victime, un șofer a intrat pe roșu în intersecţia din Humuleşti, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un tânăr de 25 de ani, din Brusturi, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în intersecţie de pe strada Ion Creangă, pe culoarea roşie a semaforului și s-a izbit de mașina condusă de un tânăr, de 19 ani, din Târgu Neamț, care circula dinspre strada Mihail Sadoveanu şi avea verde la semafor, potrivit informaţiilor furnizate de agent Georgiana Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

În urma impactului puternic, șoferul de 19 ani și un pasager, în vârstă de 23 de ani, au fost răniţi ușor și duși la spital cu ambulanța.

După cum se poate observa din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, mașina a fost proiectată în afara șoselei și s-a oprit în indicatorul pe care l-a dărâmat.

Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului i-au testat pe șoferi, rezultatele fiind negative. Tânărul din Brusturi are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentBăiat de 13 ani decedat după o coliziune dintre un autoturism și o căruță
Articolul următorVIDEO/FOTO. Piatra-Neamț – doi oameni luați în plin de un taximetrist, la trecere pentru pietoni