0:00

Aseară, 26 septembrie, în jurul orei 21,40, în satul Cumpărătura, comuna Bosanci, din judeţul Suceava, Dacia condusă de un bărbat de 62 de ani, din Suceava a izbit în plin un tractor staţionat neregulamentar pe şosea.

Autoturismul venea dinspre Fălticeni şi se îndrepta spre Suceava. Pe scara tractorului se afla un bărbat de 29 de ani din Scheia. Acesta şi două femei pasagere în autoturismul Dacia, în vârstă de 59 respectiv 19 ani, au fost transportate la spital. În urma consultațiilor, s-a decis că nu este necesară internarea acestora.

Poliţiştii au verificat cu alcooltestul cei doi şoferi, în cazul tractoristului, un bărbat de 66 de ani din localitatea Moara, rezultatul indicând 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii şoferi au fost transportaţi la spital pentru recoltarea de probe biologice. Din fericire, ei au scăpat fără răni grave, tractorul şi Dacia au avut în schimb de suferit, cea din urmă fiind distrusă aproape în totalitate.

 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar cercetările continuă pentru stabilirea exactă a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Angela Croitoru

Articolul precedentSenator Eugen Țapu-Nazare după congresul PNL: „Punct și de la capăt”
Articolul următor55 de cazuri noi COVID-19 în Neamț. Incidența în județ se apropie de 2 la mie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.