0:00

Polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat 9 descinderi imobiliare într-un dosar penal cu acuze de săvârşire a infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și act sexual cu un minor. Acțiunea oamenilor legii din 23 martie s-a desfășurat în localitatea Siret din județul Suceava.

Faptele cercetate ar fi avut loc pe parcursul anului 2022, când mai multe persoane au comercializat, în mod repetat, canabis, cocaină, amfetamină și ecstasy consumatorilor din județul Suceava. ”Astfel, în acest context, cu ocazia controlului efectuat în trafic, în luna iunie a anului 2022, într-un autoturism, care circula pe raza municipiului Suceava, a fost identificată cantitatea de 214 grame canabis și aproximativ 13 grame de cocaină.

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, o persoană vătămată minoră a fost determinată să întrețină, în mod repetat, relații sexuale, prin punerea la dispoziție de substanțe stupefiante, psihotrope sau psihoactive de care aceasta era dependentă”, conform DIICOT. 8 persoane urmează să fie ajungă la audieri.

(G. S.)

Articolul precedentScandalul medicului care folosea stenturi de la morți face victime colaterale
Articolul următorO nouă lovitură a DIICOT pe piața stupefiantelor: 15 kilograme de cannabis ridicate de anchetatori
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.