VIDEO. FOTO. Incendiu la un gater din Rediu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi 24 ianuarie, în jurul orei 2,00, la o hală a unui gater din satul Poloboc, comuna Rediu, a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi voluntari de la Detașamentul Piatra Neamț și SVSU Rediu. La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la hala gaterului, la un depozit de cherestea și la o magazie, cu posibilitatea propagării la clădirea administrativă și la o casă învecinată.

VIDEO. FOTO. Incendiu la un gater din Rediu, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Vântul puternic a favorizat propagarea cu repeziciune a flăcărilor, existând posibilitatea propagării incendiului și la un rezervor de motorină cu o capacitate de aproximativ 5 mc.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars o hală (construită din lemn și acoperită cu tablă) pe o suprafața de 400 mp, utilaje aflate în interiorul halei, aproximativ 30 mc de cherestea și 40 mp din acoperișul magaziei (construit din astereală din lemn și acoperit cu plăci de azbociment)“, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui utilaj electric lăsat sub tensiune nesupravegheat.

Nu au fost victime.

Angela Croitoru

Video / Foto: ISU Neamț

Articolul precedentTIR răsturnat peste un gard la Pipirig
Articolul următorMai mult de jumătate din județul Neamț în scenariul roșu COVID 19
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.