VIDEO. FOTO. Incendiu devastator în Marginea: două case distruse, patru persoane au primit îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incendiu devastator a avut loc astăzi, 8 aprilie, în comuna Marginea din județul Suceava, unde flăcările au distrus în totalitate două case cu tot cu anexele gospodărești și a afectat o alta din apropiere. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, trei pentru atacuri de panică, una a suferit arsuri ușoare. Una dintre persoanele cu atac de panică a fost transportată de urgență la spital pe fondul unor afecțiuni medicale mai vechi care s-au agravat.

Timp de două ore 10 autospeciale cu zeci de pompieri, echipaje de la Detașamentul Rădăuți și Serviciile de Voluntari din comunele din zonă au muncit pentru a stinge toate focarele.

Căpitan Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava

VIDEO. FOTO. Incendiu devastator în Marginea: două case distruse, patru persoane au primit îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informații VIDEO. FOTO. Incendiu devastator în Marginea: două case distruse, patru persoane au primit îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

FOTO / VIDEO: ISU Suceava

Articolul precedentDosar penal unui elev romașcan
Articolul următorPiatra-Neamț. Accident în intersecția de la Stadionul Ceahlăul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.